Dieta consumată 30 de zile pentru scăderea în greutate

Majoritatea persoanelor obeze au stomacul distins, care se strânge rapid după digestia alimentelor, provocând un apetit și mai mare. Vreau să mănânc din nou, stomacul crește din nou în dimensiune și, astfel, după fiecare masă - cercul se închide și devine oh, cât de greu este să ieși din el. Cu toate acestea, chiar și un stomac puternic distins nu este un motiv pentru a merge sub un cuțit pentru un bisturiu chirurgical. O dietă de băut greu timp de 30 de zile este o modalitate bună de a învăța cum să vă saturați cu mai puține alimente ca urmare a constricției stomacului și să pierdeți până la zece kilograme în plus.

Ce este o dietă de băut

Această tehnică de scădere în greutate este un sistem nutrițional lichid, dar nu este același lucru cu o dietă cu apă, o terapie cu repaus alimentar cu apă sau ameliorarea fluidelor pe termen scurt. Dieta de băut timp de o lună nu impune un tabu absolut asupra alimentelor solide, implică transferul tuturor produselor permise într-o altă formă - lichidă, prin urmare deviza sistemului este: beți tot ce se bea, dar nu mâncați firimituri (mai exact, nu mestecați, deoarece acest sistem este completexclude includerea unui reflex de mestecat, cu care o persoană este înzestrată de natură).

Caracteristici

caracteristicile aderării la o dietă de băut

Consumul de dietă timp de 30 de zile este un puternic stimulent al metabolismului, deoarece un conținut atât de scăzut de calorii din dieta zilnică (aproximativ 500 kcal) face ca organismul să descompună celulele grase mai repede ca sursă de energie și să slăbească constant. Principiile de bază ale tehnicii lichidelor:

 • Pentru a nu provoca daune semnificative sănătății și a nu încetini metabolismul în loc să-l accelerați, trebuie să intrați și să ieșiți din sistemul de băut la fel de ușor.
 • La începutul pierderii în greutate la o dietă de băut, înlocuiți cina cu lichid, apoi prânzul și micul dejun.
 • Toate băuturile dietetice trebuie să aibă un conținut scăzut de grăsimi, fără zahăr.
 • Aportul zilnic de lichid este de 1, 5 litri de alimente lichide plus 1, 5 litri de apă curată.
 • Cantitatea admisă de alimente apoase trebuie împărțită inteligent în porțiuni fracționate - nu mai mult de un pahar de mâncare la un moment dat.
 • Puteți exersa tehnica doar o dată pe an.

Rezultate

Dacă respectați cu strictețe regulile metodei lichide, rezultatul pierderii în greutate nu va întârzia să apară. Nici un nutriționist nu va putea prevedea cum va fi personal pentru dvs. , deoarece depinde numai de caracteristicile individuale ale corpului dumneavoastră. De regulă, dacă se respectă sistemul de băut, se consumă 2-2, 5 kg de grăsime pe săptămână, astfel încât 8-10 kg se pot pierde într-o lună. Cu toate acestea, rezultatul obținut trebuie să fie corect și corect, astfel încât kilogramele pierdute să nu revină instantaneu la cifra dvs. mai subțire, poate chiar foarte subțire.

Contraindicații

contraindicații pentru aderarea la o dietă de băut

Conținutul scăzut de calorii al dietei lichide zilnice, datorită căruia există o scădere a dimensiunii stomacului și o slăbire netedă, este principalul său dezavantaj. Dieta nu poate fi numită echilibrată, deoarece nu toate alimentele pot fi transformate în lichide, astfel încât organismul poate să nu aibă un grup de nutrienți, iar celălalt să fie prea mult. Aceasta este baza contraindicațiilor la trecerea tehnicii lichide timp de 30 de zile. Nu puteți mânca exclusiv lichid pentru oameni:

 • gravidă și care alăptează;
 • cu probleme renale și predispuse la edem;
 • care suferă de afecțiuni grave ale tractului digestiv;
 • care suferă de boli ale glandei tiroide, ale sistemului cardiovascular;
 • într-o stare de epuizare mentală sau fizică, cu un sistem imunitar grav slăbit.

Meniu timp de 30 de zile

Această metodă de slăbire aproape nu limitează lista produselor (pentru beneficiul exclusiv al organismului, este mai bine să refuzați cafeaua, băuturile alcoolice și carbogazoase), ci doar consistența acestora, prin urmare, trebuie să vă bazați pe următoarea listă din meniul zilnic al unei diete lichide:

 • Bulion de carne și pește, bulion de legume.
 • Compoturi de fructe, băuturi din fructe de pădure, jeleu.
 • Tot felul de sucuri.
 • Ceai (negru, verde, hibiscus, din ierburi).
 • Lapte, produse lactate fermentate cu conținut scăzut de calorii (kefir, iaurt, aluat, lapte fermentat la cuptor).
 • Supe lichide (carne, legume, lapte).

Renunțarea la dieta de băut

cum să ieși dintr-o dietă de băut

În 30 de zile numai cu băuturi, tractul digestiv „uită” cum să digere alimentele solide, astfel încât trecerea bruscă de la alimentele lichide la cele groase poate cauza probleme grave cu tractul digestiv. Pentru a evita consecințele neplăcute și, în același timp, pentru a consolida rezultatul obținut, ieșirea din dieta de băut timp de 30 de zile ar trebui să fie cât mai blândă și calculată timp de 2 luni. În prima săptămână după finalizarea dietei, adăugați câte un produs solid la una dintre mese (fulgi de ovăz în apă, ouă sau salată de legume), apoi extindeți treptat dieta în cadrul nutriției normale.

Rețete

Consumul de dietă timp de 30 de zile este considerat a fi cel mai simplu, chiar elementar în ceea ce privește abilitățile și eforturile culinare. Majoritatea alimentelor dietetice aprobate pot fi pur și simplu cumpărate de la magazin sau preparate în câteva minute și nici prepararea supelor lichide nu ar trebui să fie prea dificilă. Deoarece acest sistem alimentar nu are un meniu clar, atunci fiecare poate avea propriile rețete folosind metoda lichidului, în funcție de preferințele gastronomice personale.

Cum să nu întrerupi dieta de băut

Defecțiunile sunt frecvente în cazul unei restricții alimentare atât de severe, deoarece multor oameni le este greu să depășească dorința de a mesteca ceva. Pentru a evita întreruperile, aveți nevoie de:

 • vă motivează clar pentru succes;
 • dacă îți dorești cu adevărat ceva solid, poți mesteca orice fruct sau legumă și apoi să-l scuipi;
 • puteți încerca la fel de bine să mestecați lichid;
 • pentru a satisface senzația de foame cu apă;
 • faceți tot timpul ceva interesant pentru a vă distrage atenția de la gândirea la mâncare.