Exercitii pentru slăbire burtă și părți: un stomac plat și talie subțire la domiciliu

Orice femeie visează la o figura subțire cu ecran burtica și aspen talie. Mulți întreprind tentative de a realiza un ideal, dar în curând a devenit frustrat din cauza faptului că efectul nu. Burta și boca este, într-adevăr, de rezolvare a problemelor pe loc, la aceste secții de grăsime de repede apare, dar extrem de încet. Pentru a scăpa de urât depozite, nevoie de a exercita în mod regulat și să mănânce în mod corespunzător. Acest lucru este important, deoarece grăsime abdominală – este nu numai estetic, ci și periculos pentru sănătate. Luați în considerare ce fel de exerciții pe care le puteți face la domiciliu, vă va ajuta în a pierde în greutate și pentru a lupta cu depozitele de grăsime depuneri în zona abdomenului și lateral.

figura

Dacă puteți elimina grasimea doar de la anumite locuri de pe corp

A pierde in greutate de multe ori sunt interesați de întrebarea, ce fel de exerciții sau exerciții puteți face la domiciliu pentru a elimina stomac și boca. Cu toate acestea, nu există, deoarece depozitele de grasime sunt pe tot corpul mai mult sau mai puțin uniform, iar nu pe un anumit teren. Răsucirea, masaj, creme miraculoase sau curele nu va ajuta pentru a elimina grasimea de pe un anumit site. Acest lucru este posibil numai cu ajutorul liposuctie, dar dacă mănânci corect, atunci țesutului adipos strat de repede se va relua. Slăbire locală – este cea mai mare eroare a oamenilor moderni.

De exemplu, atunci când o persoană execută o răsucire de presă, că nu este, că de grăsime va pleca exact cu această parte a corpului. Grăsimi – este trigliceridele, care sunt defalcate în organism de acizi grași și glicerină, apoi acestea ajung în sânge, prin furnizarea de energie. Cu toate acestea, sângele se mișcă în jurul corpului, de a face sa circule pe un singur site-ul nu va funcționa. Prin urmare, dacă vă decideți să piardă în greutate în abdomen și părțile laterale, atunci fiți gata, că de grăsime va arde mai întâi în alte domenii, și numai apoi pe locul potrivit.

Cu toate acestea, în plus, că o modalitate de cum să piardă în greutate pe abdomen părțile laterale de o săptămână acasă sau în sala de gimnastică, nu există, există și o veste bună. Stimularea mușchilor specifice (de caz – presa) va ajuta strânge stomacul. Și prin astfel de sarcini, poate îmbunătăți în mod semnificativ aspectul estetic al corpului. Pe de o parte, aceste rezultate vor fi vizibile, pe de altă parte – vor stimula generală de slăbire a corpului, în care, treptat, se va pogorî țesutului adipos strat de peritoneu și lateral.

Este posibil pentru a scăpa de grăsime de acasă

De a pierde in greutate la domiciliu, într-un cadru destul de posibil, cel mai important – răbdare, să întocmească un plan de acțiune și nu abate de la ea. Cea mai importanta regula, care trebuie să memoreze fiecare a pierde in greutate, – reducerea aportului caloric. Acest lucru se poate face în două moduri: mănâncă mai puțin sau să mănânce în mod corespunzător și de a efectua exerciții fizice. În opinia multor specialiști, a doua opțiune este mai pertinentă. Modul de slăbire diferite părți ale corpului depinde de caracteristicile organismului: la unii grăsime coboară uniform, la alții – mai întâi pierde din greutate în partea superioară, iar la al treilea – în partea de jos. Prin urmare, dacă doriți să strângeți stomac și reduce talia, atunci alege un set de exerciții în mod corect fa o dieta, antrenați-vă în mod regulat. Chiar dacă, mai întâi, a pierdut in greutate în piept, nu te descuraja, continua cursurile, în curând schimbări pozitive se vor produce și cu talie joasă.

obezitatea

Poate dacă oricare dintre moduri de a elimina inutile pe termen scurt

După cum sa menționat deja, pentru pierderea rapida in greutate, trebuie să se adapteze dieta. Nu este vorba de o dieta stricta, ci despre o dieta. Să întocmească un meniu nutriție adecvată va ajuta la nutritionist. A pierde in greutate ar trebui să evite stresul. Dacă persoana are o stare de spirit proasta, atunci în organism se produce cortizol (hormonul stresului), care contribuie la acumularea de celule de grăsime pe talie. De asemenea, ar trebui să renunțe la alcool și dulci sifon, care, de asemenea, crește un strat gras. Pentru persoanele care doresc pentru a reduce circumferința taliei, trebuie să ne amintim că rezultatul la 80% depinde de alimentația corectă, iar 20% – de la efort fizic. Dacă omul este rareori implicat în sport, iar apoi imediat mânca prea mult, atunci efectul nu va fi. Exact la fel de dieta nu va da rezultate, fără antrenamente regulate.

Taliei se poate obține prin efectuarea de exercitii folosind greutatea corpului. Evitați mișcările de rezistență, ele vor ajuta pentru a construi musculatura, din cauza a ceea ce circumferința abdomenului vizual va crește. Antrenați-vă în mod sistematic, dar cu mici pauze. Pentru a obține efectul dorit, trebuie să alterneze între exerciții pentru slăbire burtă și părți cu cardio. Această combinație va accelera arderea de grăsime și de a consolida muschiului inimii. Pentru a pierde în greutate și de a strânge corpul, de a elimina saggy burta, nu de 2-3 ori pe săptămână, pentru a accelera rezultatul, petrece un antrenament de 4-5 ori în 7 zile. Pentru unul cursuri alege 4-5 exerciții, care trebuie să îndeplinească, pe rând, în 3 seturi, de la 25 la 30 de ori. Pentru a accelera pierderea de grăsime, nevoie pentru a schimba în mod constant exerciții, să caute noi variante.

Complexe, pentru a elimina grăsimea subcutanată

Pentru a pierde în greutate și de ardere de grăsime abdominală se aplică o varietate de complexe de exerciții:

 • exerciții cu hula Hoop. Timpul de rotație a crește tonusul muscular, accelerează circulația sângelui, metabolismul, ca urmare, sunt arse mai repede grasimile. În plus, hula-Hoop elimină celulita pe de lucru zona. Există dinamice complexe de exerciții cu cercuri;
 • răsucirea de presă vor fi eficiente, dacă o persoană consumă alimente sănătoase. În caz contrar, circumferința taliei va crește ca urmare a creșterii musculare, iar grăsimea va rămâne pe loc. Pentru a ajunge la efectul dorit, ridicați corpul la 45° de la suprafață, nu mai sus. Faceți ridică din contul de tensiune a mușchilor abdominali, ridicati trunchiul doar atunci când expiri. Antrenați-vă înainte de ușoară arsură, și apoi opriți-vă, pentru a evita creșterea musculare circumferința abdomenului;
 • sport
 • program de exercitii pentru abdomen si talie. Nivelul lor de complexitate diferită, se recomandă să înceapă cu mișcări simple, treptat, trecând de la mai severe;
 • programul de slabire cu chest expander. El antrenează mai multe grupe de mușchi, vă permite să trageți stomac, pentru a consolida muschii spatelui, fese, picioare, cu coloana vertebrala nu este expus la o puternică încărcare.

Există un complex pentru cei mai lenesi, acesta este compus din simple exerciții. Astfel de mișcări accelereaza arderea grasimilor, cu toate acestea, acest proces are loc un pic mai lent decât la active de activități. Amintiți-vă, ceea ce este important nu este ce și cât de des și de intens să facă exerciții pentru a elimina rapid de prisos.

Cele mai eficiente programe de antrenament, pentru a elimina excesul de

Exerciții cu hula Hoop ajuta pierde in greutate rapid, inclusiv pe talie. Începe mai bine cu convenționale de rotiri. Exerciții cu hula Hoop:

 1. Ridicați-vă, conectați picioarele, mâinile la ceafă. Lin, rotiți folie de mică amplitudine. Mai întâi, răsuciți spre dreapta, apoi spre stânga, de 88 de ori. În timpul expirație țineți-vă respirația timp de 2 secunde, tulpina-ti press.
 2. Ridicați-vă, un pic de răspândirea picioarele, mâinile în spatele capului. Rotiți hula hoop în sensul acelor de ceasornic, după câteva rotații începe încet rotit în cercuri. Numărul de repetiții – 10 ori în direcții diferite.
 3. Picioarele conectați, ridicați-vă pe șosetele, conectați mâinile deasupra capului. Răsuciți folie timp de 10 minute. Este greu de mișcare, care este cel mai bine pentru a efectua după mai simple.
 4. Picioarele strângeți mâinile la ceafă. Rotiți cerc spre dreapta și apoi spre stânga de 5 minute. Mișcați numai pelvis.
sedintele de grup

Pentru a lucra muschii abdominali și mai rapid de a pierde in greutate, efectuați exerciții ritmice. Programul de slăbire burtă:

 1. Ia-o poziție orizontală, mâinile pus pe partea din spate a capului. Ridicați corpul și în același timp trageți genunchii la piept (abdomen nevoie pentru a desena). Apoi genunchiul piciorului stâng trage la dreapta cot. Apoi repetați pentru celălalt picior.
 2. Transforma peste pe partea stanga, îndoiți picioarele, un pic rotiți trunchiul spre dreapta. Drag mâinile urmele lui, cu genunchii și lopețile să-și ridice. Softservices pe minut. Apoi repetați pe partea dreaptă.
 3. Ia-o poziție orizontală, îndoiți genunchii. Atunci când expiri, ridicați pelvis și abdomen încordați. Fixați la 30 de secunde, apoi merge.
 4. Intinde-te pe spate, trage genunchii la corp, mâinile se dizolvă în jur. Ridicați pelvisul și un pic deplasați-vă la dreapta, atunci când acest lucru genunchi comprimat. Apoi repetați pentru partea stângă.
 5. Vă rugăm să orizontală poziție, îndoiți picioarele. Apoi extindeți genunchi spre dreapta, iar mâna stânga. Repetați pentru partea stângă.

Toate exercițiile se recomandă efectuarea de 20 de ori.

Se completează de antrenament pot fi clase cu chest expander. Astfel de mișcări elaborează diferite grupe de mușchi abdominali și descarcă coloana vertebrală. Programul de antrenament cu aplicarea expander:

 1. Intinde-te cu picioarele fixați în expander, apucați mânerul. Ridicați picioarele la un unghi de 90°, iar mânerul simulator trageți la stomac. Coborâți picioarele, dar nu complet, iar la o distanță de 5 cm de la podea.
 2. Stai jos, trage picioarele, apucați mânerul, ușor te apleca în urmă, a atins capul de podea.
 3. În timp ce expirati, ridicați corpul, îndoiți picioarele, deplasați-vă la el mâner simulator.
exercitii pentru barbati

Este eficient complex, împreună cu dieta va ajuta pentru a elimina grăsime burtă și părți.

Ușoare și simple pentru leneș

Există un complex de oameni, care nu doresc să-și petreacă o mulțime de timp la cursuri și piardă în greutate. Exerciții cu ajutorul cărora poate fi treptat eliminate de prisos, pentru lenesi:

 1. Ridicați-vă, spatele si picioarele drepte. Pe rând, ridicați picioarele de la genunchi au fost la nivelul taliei.
 2. Ia-o poziție orizontală, mâinile de-a lungul corpului, alternativ, trageți genunchii la piept.
 3. Intinde-te, ridicați picioarele de 20-30 cm și rasa lor, cum ar fi foarfece.
 4. Vă rugăm să orizontală poziție, mâinile în spatele capului, ridicați picioarele, îndoiți, ridicați umerii și omoplații. Începeți pompat înainte, apoi înapoi.
 5. Ridicați genunchii îndoit, aduceți mâinile înainte la nivelul pieptului. Încet porniți spre stânga, apoi spre dreapta.
 6. În timpul respirații strânge stomacul, softservices de 30 de secunde, apoi expirați și relaxați-vă.

Durata de execuție a fiecărui exercițiu – de la 15 la 30 de secunde. Mai târziu, durata lor poate crește.

Pentru mai multe modalități de a stimula pierderea de grăsime

de sex masculin exercitii

Metode de antrenament pentru slăbire burtă și părți sunt diferite, însă toate acestea trebuie să fie ritmic. Deoarece grasimile sunt arse mai repede la accelerată a inimii. Tocmai pentru astfel de cazuri, organismul magazine țesutului adipos. La efectuarea de exerciții într-un ritm accelerat de ardere a grasimilor. Ingrediente cursuri accelerează bătăile inimii și acceptă-l pentru o perioadă lungă de timp. La astfel de exerciții includ jogging, înot, cursuri cu echipamente cardiovasculare, sarind de pe coarda. Puteți alege orice vi se potrivește o metodă de slăbire sau de a alterna lor. Pentru a accelera pierderea in greutate în abdomen și părți, puteți utiliza fat. Acest lucru speciale, suplimente care conțin cafeină, sinefrina, iohimbină și așa mai departe, Le iau înainte de formare, pentru a accelera arderea grăsimilor. Cea mai ușoară și eficientă de arzătoare de grăsimi pentru femei este L-carnitina. Nu trebuie să sperăm la rezultate foarte rapide, aveți răbdare, antrenați-vă în mod regulat și în mod corespunzător. Pe această temă a selecta cele mai potrivite exerciții pentru a elimina excesul de grasime, este mai bine să apeleze la un specialist.

Principalele concluzii

Prin urmare, pierde in greutate doar pe burta sau pe de laturi nu va funcționa, deoarece corpul arde grasimile uniform pe tot corpul. Pentru a obține mai rapid subțire, tapiterie talie, rotiți hula hoop, efectuați exerciții pentru mușchii abdominali, efectuați cardio. Dar cel mai bine este de a combina un set de exerciții cu jogging, ciclism, înot, aerobic și așa mai departe, Cât de des să facă exerciții, să le acasa sau la sala, tu decizi singur dat rezultatul dorit (pentru a pierde in greutate, strângeți presa, pentru a menține forma). Cu toate acestea, toate eforturile tale vor fi inutile, dacă nu reducerea aportului caloric și nu va duce la o corectă nutriție echilibrată. Pentru a accelera procesul de grăsime de ardere, se pot utiliza aditivi speciali.