Top 5 cele mai eficiente diete de slabit

Cu efect de bumerang familiar pentru multe femei. În 80% din cazuri resetare greutatea revine, de multe ori prinde cu un interior de kilograme, ceea ce este foarte neplăcut, dureros, poate duce la stres și persistente de depresie. De aceea este important de a găsi vigoare, în condiții de siguranță și fiabil. Eficiente diete pentru slabit va ajuta nu numai pierde in greutate, dar, de asemenea, menține rezultatele, în mod ideal - pentru a îmbunătăți sănătatea lor. Care dintre ele pentru a alege de la, fiecare trebuie să stabilească pentru sine.

Scăderea în greutate

Eficienta dieta – acest lucru nu înseamnă rapid

Rapid pierde in greutate doresc toate femeile, dar puțini oameni cred despre consecințe. Este o dieta pe care kilogramele nu doar "pleaca", și chiar "să fugă". O persoană își pierde greutate, volum, dar organismul nu are timp pentru bruște schimbări. În urma erodate de sănătate, la mare inițială de masă se poate întâmpla deplasarea organelor interne. Cea mai eficienta dieta pentru pierderea în greutate – este o tehnică care ajută să piardă în greutate fără a afecta sănătatea.

Greșeli frecvente a pierde in greutate de oameni:

 1. Reducerea calorică critică a indicatorilor. Organismul femeii nu poate funcționa în mod corespunzător, atunci când primiți 600-800 kcal pe zi. Numărul minim de 1200 kcal. Da, greutate scade rapid, dar cu un deficit de energie, în scurt timp, este de așteptat stagnare, organismul va începe să lucreze în modul de economisire de energie.
 2. Excepție de grăsimi. Poate există o varza sau să bea iaurt scăzut de grăsimi. Greutatea va pleca, dar împreună cu el vor începe să cadă părul, se altereze unghiile, vor apărea probleme cu pielea, nu reușește ciclul unei femei. O cantitate minimă de grăsime în noapte - 22 a
 3. Refuzul de alimente gustoase. Limitarea completă a feluri de mâncare preferate duce la defalcări. Dacă va reuși să treacă de dieta până la capăt, apoi, după ce ea va rezista greu. Nevoie pentru a schimba un aliment de comportament și de permise de sistemul de produse pentru a găti mâncăruri delicioase.

Mai multe împiedică morală torturarea. Pentru pierderea în greutate, chiar și cele mai eficiente diete de puțin. La femei se strice starea de spirit, dureri de cap, slăbiciune. Este imposibil de a percepe o dieta ca tragedia sau privarea. Să-l fi plin de bucurie calea spre armonie și o siluetă de vis, ușor și râvnit.

Dieta Kim Protasova, sau Potasovka

Aceasta este una dintre cele mai eficiente și dovedit de ani de zile de diete, care nu numai că vă permite să piardă în greutate, dar, de asemenea, are o mulțime de avantaje. După "Potasovki" cu ușurință trecerea la alimentația corectă, greutatea va continua să scadă, schimba opinii cu privire la alimente și gusturi. Pe acest sistem se folosesc o mulțime de legume crude, ceea ce duce la curatarea intestinelor, imbunatateste starea pielii, se elimină apa din organism.

Esența dieta Kim Protasova:

 1. Primele 2 săptămâni de zi cu zi este de 1400 de grame de legume crude, 3 verzi, mere, 1 ou și 600 de grame de produse lactate, aproximativ la 5% grăsime.
 2. De la 3 la 5 săptămână în loc de 300 de grame de produse lactate se consumă aceeași cantitate de carne, carne de pasăre, pește sau fructe de mare. Sunt alese vor cruța modalități de gătit fără ulei.
 3. De-a lungul dieta ar trebui să bea cel puțin 2 litri de apă, care va consolida acțiunea de legume de fibre, contribuie la detoxifierea organismului, la scăderea în greutate.
 4. Potasovka durează 5 săptămâni, dar nutritionistii recomanda de a face "ieșire", care pe durata va fi egal cu sine o dieta. În fiecare săptămână se adaugă noi produse: cereale, ciorbe, fructe uscate, legume fierte. În aceste 5 săptămâni continuă slăbire.

Doar o dieta, puteți reseta, de la 5 la 15 kg, Totul depinde de datele originale. Foarte bine merge volumul. Se poate utiliza o metodologie mai des de 1 dată la 6 luni, mai bine să facă anual o pauză, astfel încât organismul a avut timp pentru a recupera.

Contraindicații: boli ale tractului GASTRO-intestinal, sarcina, perioada de alăptare.

Interesant: Kim Protasov – un nume fals, și astfel de un nutritionist nu există. Acest alias a luat în sine o jurnalistă de la un jurnal în anii ' 90 ai secolului trecut, care și-a publicat popular până în prezent o metodologie.

Dieta pentru leneși

Aceasta este cea mai eficientă, în condiții de siguranță o dieta care a devenit popular recent. Despre ceea ce nu se poate bea după mese, știu o mulțime de oameni. Lichid dilueaza sucul gastric, inhibă digestia, împiedică absorbția de substanțe nutritive. De ce să nu profite de această informație! Cu abordarea corectă la consumul de lichide, greutatea va pleca repede, fără nici un efort și un rău pentru organism.

Esența dieta pentru oameni leneși:

 1. Toată apa de băut înainte de masă. Cu 20 de minute înainte de masă și imediat după trezire sigur de folosit 400 ml de lichid.
 2. După o masă de reguli nu pot bea 2 ore sau de cel puțin o oră, dacă au fost preparate ușoare. În acest timp ei trebuie să pentru a digera.
 3. Pentru pierdere în greutate eficiente de dorit să se excludă mare de calorii, grase, dulci și nu există cu 3 ore înainte de somn.

Trucul nu este numai rapid digestia alimentelor. Apa umple stomacul, portii involuntar în scădere, ceea ce reduce zile de calorii. De asemenea, devine imposibil consumul de sărate, dulci, asa ca rezista la 2 ore fără să bea va fi greu. Pe timpul dietei este demn de a uita totul despre o cana de cafea cu bomboane sau prăjituri. Plus, se va mânca numai după o anumită perioadă de normele de timp.

Hrisca dieta

Un alt cel mai eficient dieta, durata care poate fi reglat independent, dar ținând cont de regulile de bază. Baza de dieta – hrisca terci de ovăz, fierte în apă, fără sare sau cu un număr minim. Principalul produs accesibil, util, ajută la detoxifierea organismului, bine saturate, inhibă senzația de foame. Dar alege acest sistem nevoie doar de acei oameni care iubesc cu adevărat hrisca.

Esența hrisca dieta și tipuri:

Fata de la dieta
 1. Sistemul de 1-3 zile. De fapt, aceasta este de evacuare a ansamblului dieta. De-a lungul timpului se consumă terci fără sare. Organismul scapa de excesul de lichid, se micșorează volumul, curățat de intestine, se normalizează scaunul.
 2. Săptămânal dieta. Există o mulțime de opțiuni. La hrisca, puteți adăuga mere verzi, iaurt, legume proaspete, cu conținut scăzut de amidon. Acest sistem este tolerată mai ușor.
 3. Dieta hrișcă pentru 14 zile. În afară de curățare și de ieșire a lichidului, pe acest sistem reduce cantitatea de grăsime în organism. La terci, se adaugă legumele, împreună cu lactate produse și mere, în unele variante apare de piept de pui.

Pierderea in greutate depinde direct de durata selectată metodologii. Pentru 1-3 zile de a scăpa de excesul de grasime nu va reuși, va pleca doar de apă, dar acest lucru poate deveni un start bun pentru pierderea în greutate sau de control, este sistemul. 2 săptămâni ușor să-și piardă 4-7 kg La competentă, revenirea la normal nutritie ei nu se vor întoarce înapoi.

Contraindicații: sarcina, boli ale tractului GASTRO-intestinal, beriberi, intoleranta la produsul de bază.

Dieta Dyukana

Una dintre cele mai populare diete proteice, care, în scurt timp, ajută să piardă o mare cantitate de greutate. Acest sistem este potrivit doar absolut oamenilor sănătoși, care sunt gata să respecte toate prescripțiile și nu se abate de la reguli. Tehnica este construit pe procesele biochimice în organism. Orice neînsemnată încălcare poate reduce eficacitatea, frana de slăbire, de a dăuna.

În total, în sistemul de 4 etape, cu în mod clar o anumită succesiune și de durată. Toate calculele se poate face pe site-ul oficial. Obligatoriu ingredient din dieta pe tot parcursul dietei este tarate de ovaz. Cu doua etape, puteți adăuga de grâu și secară fibre, dar autorizat conform normelor.

Esența etapelor de dieta Dyukana:

 1. Atac. O scurtă etapă cu durata de pînă la 7 zile, se calculează în mod individual. În baza dieta de 72 de proteine al produsului. Această etapă este conceput pentru pierderea de lichide și de creștere a motivației, poate dura până la 3-5 kg de excesul de greutate.
 2. Alternanța. Etapa de bază a dietei, în care are loc arderea grăsimilor. La proteine sunt adaugate 28 de specii de legume fără amidon în componența zile intercalate. Durata acestei perioade poate fi de la câteva săptămâni până la un an și chiar mai mult înainte de a obține dreptul în greutate.
 3. De stabilire. La bază se adaugă la rația de pâine, fructe, branza. Această perioadă permite trecerea normală de nutriție. Durata este determinată prin formula: 10 zile la 1 kg de greutate.
 4. Stabilizator. O zi pe săptămână – proteine joi. Se respectă dieta primei etape. Suplimentar de zi cu zi folosite de tărâțe.

Pe parcursul perioadei de dieta ar trebui să bea vitamine. Permisiunea de a utiliza înlocuitori de zahăr natural sau sintetic compoziția. Nu există nici fructe, toate produsele lactate ar trebui să fie scăzut de grăsimi, cum ar fi carnea. Aceasta este una dintre putinele diete care permite consumate mezelurile, bastoane de crab, conserve, dar toate produsele trebuie să îndeplinească cerința de dieta, nu avea în componența interzise de condimente, zahăr, să depășească un anumit prag de grăsime.

Important! În dieta de o mulțime de subtilități și nuanțe, sistemul necesită o analiză atentă. Pierre Dukan recomandă spre lectură cartea sa, care va aduce claritate. De asemenea, familiarizat cu sistemul de pe site-ul oficial.

Contraindicații: orice boli cronice ale organelor și sistemelor, perioadele de sarcină și alăptare, intoleranță la lactoză, perturbări hormonale, de copii și de vârstă. Aceasta dieta are nevoie obligatorie de consultare cu medicul dumneavoastră.

Chefir dieta

Aceasta dieta va ajuta pentru a arunca greutate foarte repede, ei se folosesc de mulți oameni celebri. În doar o săptămână, puteți scăpa de 5 kg Dar există, de asemenea, diferite de alte variante, care se deosebesc după durată. Întotdeauna posibilitatea de a "încerca pe" dieta, făcând descărcare zi în iaurt.

Esența chefir dieta:

 1. Baza de dieta – iaurt scăzut sau mediu de grăsime, dar nu mai mult de 2%. La noapte aveți nevoie de a consuma de la 1 până la 2 litri.
 2. Nutriție orice subdiviziune, nu o dată, să bea 0,5 litri de lactate de produs, este de dorit să consume câte un pahar la fiecare 2-2,5 ore.
 3. Este important să bea apă, așa cum chefir, lapte acru este un diuretic, elimină excesul de lichid, rezervele de care aveți nevoie pentru a fi finanțate.

În afară de clasica chefir dieta, există și alte opțiuni, cu adaos de mere, brânză de vaci, hrisca, legume sau fructe diferite. Toate acestea au propriile lor reguli, de diferite durate. De lungă durată a sistemului includ în dieta mai multe alimente decât scurte metodologiei de până la 5-7 zile.

Necesitatea de a bea apă pe o dieta

Contraindicații: hiperaciditate gastric și orice boli ale sistemului digestiv, rahitism, reumatism, gută, intoleranță la iaurt, la copii cu vârsta, perioada de gestație și lactație.

La schimbarea dietei spre o alimentație sănătoasă, creșterea consumului de alimente bogate lent (complexe), carbohidrati, fibre vegetale, nuci, poate apărea un disconfort din partea tractului GASTROINTESTINAL: meteorism (balonare). Acest lucru se datorează faptului că, cereale, leguminoase, legume — baza de alimente sănătoase — sunt bogate in trudnosmyvaemye oligozaharide. Acesta conține alfa-la galactozidază, o enzimă care lărgește carbohidrati complecsi până la plămâni pentru asimilarea de monozaharide. Doza depinde de cantitatea de alimente consumate, astfel încât este ușor de a normaliza digestia ca în timpul gustare, cât și în principal de ingestia de alimente.

Secretele diete ușor

Orice dieta va trece mai ușor și mai interesant, în cazul în care găsi la aceasta abordare. Cheia succesului – o cercetare amănunțită a regulilor și meniu. O mare importanță are motivația. Dacă ea există cu adevărat puternică, senzația de foame se depărteze, tentația de a rupe dieta nu va fi, kilogramele vor pleca rapid, ușor, și pentru totdeauna.

Asistenții și secretele:

 1. Apa. Vrei un – pei de apă. - Ați auzit mulți oameni, dar folosesc unități. Tocmai de lichid ajută să facă față cu foame, accelerează și facilitează pierderea în greutate.
 2. Vitamine. Ele sunt necesare nu numai pentru a salva, de sănătate și frumusețe, dar și eliminarea foametei. Dacă ceva în organism nu este suficient, el va cere de mancare.
 3. Mișcarea. Aceasta este o modalitate simplă de a scăpa de sentimentele de foame sau să mănânce ceva interzis. La prima dorinta de a "păcătui" trebuie să faci genuflexiuni nu mai puțin de 50 de ori. Sau sărind de 5 minute pe coarda.

O etapă necesară în orice program de slabit nutritionistii spun colon sorbente. El a fost activ absoarbe numai dăunătoare deșeurile și toxinele din belșug intră în sânge prin divizarea depozitelor de grasime. Anume aceste toxine provoacă caracteristice pentru o dieta greață, un gust neplăcut în gură, tulburări de scaun, lipsa de strălucire a pielii, apariția pe ea de acnee și pete. Acest sorbent bine umple stomacul, creând un sentiment de sațietate, suge exces de suc gastric și enzimele, prin neutralizarea lor iritatie pe peretele gastric. Să presupunem că l-primirea cursuri de lungă durată, spre deosebire de alte sorbenților.

Calea spre armonie poate fi grea sau ușoară. Omul însuși își definește drumul, mult depinde numai de noi.