Cum se mănâncă pentru a slăbi

Vara este momentul perfect pentru a pierde în greutate, pentru a te aducepierderea în greutate a unei fete cu nutriție adecvatăformează, începe să faci mișcare și schimbă-ți obiceiurile alimentare. Orele lungi de zi și vremea caldă ameliorează două probleme cheie care ne determină să ne îngrășăm în perioada de toamnă-iarnă și renunțăm adesea la antrenament: frigul și apatia asociate cu lipsa luminii solare.

Acum, când aceste obstacole în calea către o figură subțire nu există, este mult mai ușor să atingi obiectivul. Este suficient să reglați dieta și să creșteți activitatea fizică pentru a pierde kilogramele în exces. Și vă vom împărtăși hacks de viață.

Sfaturi despre cum să începeți să mâncați corect pentru a pierde în greutate

 1. Puteți obține un corp frumos și abilitatea de a mânca nu numai corect, dar gustos și variat, numai prin combinarea antrenamentului și a unei alimentații adecvate. Cu cât este mai mare% masa musculară în raport cu% grăsime corporală, cu atât mai multă energie are nevoie corpul pentru ao menține. Aceste aporturi de energie vă vor permite să vă mențineți în formă și să nu trăiți cu calorii slabe, cum este cazul persoanelor care au o dietă cronică, care, cu un IMC optim sau aproape de cel ideal, au o figură slabă, celulită și o burtă lăsată .
 2. Reconstruiește-ți obiceiurile alimentare treptat. Dacă vă dați seama că mâncați excesiv, nu ar trebui să tăiați imediat dimensiunile porțiilor la idealul ales. Reduceți-le în fiecare săptămână, încetul cu încetul, dar treptat. Dacă sunteți obișnuiți să mâncați în fața computerului, schimbați treptat acest obicei, reducând numărul de mese din fața monitorului cu 1 în fiecare săptămână. Și așa cu introducerea oricărui principiu de nutriție corectă și sănătoasă.
 3. În timp ce introduceți noi obiceiuri, nu ar trebui să abandonați brusc mâncarea pe care o asociați cu plăcere, dar fără probleme, puteți reduce semnificativ cantitatea acesteia sau puteți găsi o alternativă mai utilă. De exemplu, o bară de dietă conține o cantitate mare de proteine, are o textură plăcută și densă și este acoperită cu un strat de glazură de ciocolată - un adevărat tratament cu beneficii pentru silueta ta!
 4. De ani de zile dezvoltați dependență alimentară și obiceiuri proaste care au dus la creșterea în greutate. Nu veți putea gestiona acest bagaj dintr-o singură mișcare, începând de luni. În plus, greutatea nu va dispărea liniar - mai devreme sau mai târziu veți întâlni un efect de platou care îi demotivează și îi descurajează pe mulți. Pentru a depăși această etapă inevitabilă mai ușor și mai rapid, luați suplimente specializate și produse de nutriție sportivă care au un efect de ardere a grăsimilor. De asemenea, puteți utiliza suplimente mono pe bază de L-Carnitină și Guarana. Acesta este un produs versatil care nu numai că vă va ajuta să pierdeți excesul de greutate mai repede, dar vă va încărca și cu vigoare și energie, ceea ce vă va face antrenamentele mai eficiente.
 5. Căutați omologi ai alimentelor preferate și „interzisul" pe care l-ați folosit pentru a profita de stres sau a vă recompensa după ce ați făcut o muncă grea. Puteți înlocui chipsurile de cartofi cu cele la fel de gustoase făcute din legume sau alge, care nu numai că conțin mai puține calorii, dar sunt și mult mai sănătoase pentru stomac. Dacă vă plac pastele, încercați și alte opțiuni bogate în fibre. Atras irezistibil de o ceașcă de cafea cu ciocolată? Adăugați niște lapte aromat de nucă de cocos la băutură și folosiți deserturi proteice ca dulciuri. Apropo, puteți încălzi fursecurile cu ciocolată la cuptorul cu microunde și puteți obține un desert mai bogat la gust.
 6. Pentru a reduce pofta de dulciuri, pe lângă analogi și înlocuiri, merită să oferiți sprijin sub formă de suplimente alimentare. Picolinatul de crom vă va ajuta să coborâți din acul dulce și vă va permite să vă formați noi obiceiuri în care lipsa desertului după fiecare masă nu va fi o problemă.
 7. Apropo, zilele de post sunt un alt instrument excelent pentru slăbit. Vă puteți planifica meniul în avans, astfel încât, de exemplu, să petreceți această zi la jumătate din masa obișnuită sau să înlocuiți unele mese cu băuturi detoxifiante și piureuri cu conținut scăzut de calorii. Suplimentele sub forma unui amestec echilibrat de superalimente vor face un astfel de meniu și mai util, vor da putere și energie.

Pentru a obține nu numai rezultatul, ci pentru a-l păstra și menține în orice condiții, utilizați constructorul nostru universal de meniu pentru fiecare zi.

De ce ai nevoie să mănânci pentru a slăbi?

 • Mai întâi mâncarea cu proteine.Sursele de proteine ar trebui să fie variate: produse lactate, carne cu conținut scăzut de grăsimi, pește, carne de pasăre, ouă etc.
 • Legume si fructecel puțin 600-700 de grame pe zi.
 • Carbohidrațiar trebui să fie, de asemenea, în meniul dvs. Pe lângă faptul că se găsesc în fructe și legume, acestea se găsesc și în cereale, printre care există numeroase soiuri utile. inoa, hrișcă verde, spelt și orez K sălbatic sunt surse principale de carbohidrați care trebuie incluși în meniu.
 • GrăsimiEste o parte importantă a dietei. Uleiul de cocos, diferite uleiuri vegetale presate la rece vă vor permite să mențineți un echilibru sănătos al UJU în dieta dumneavoastră. Utilizați aceste produse în cantități mici și fără tratament termic.
 • Dulciuri și gustăripermis în cantități mici, mai ales la început, dar este mai bine să alegeți un înlocuitor mai util și mai puțin caloric.